Pergatitja e nje websiti ashtu sic duhet

 

Pergatitje per Web Design
Pergatitje per Web Design

Arsyeja e pare qe perdoruesit e internetin vizitojne faqen tuaj eshte sepse ata kerkojne informacione. Nese ju ne faqen tuaj te internetit keni informacione te mjaftueshme dhe bindese rreth produktit ose sherbimeve tuaja gjasat qe keta perdorues do kerkojne nga ju per kete sherbim ose produkt jane te medha.

Pikat kryesore te nje website

  • Duhet te jete e koduar qe te duket njesoj te te gjithe shfletuesit (browsers).
  • Websiti juaj duhet te hapet shpejt. Shumica e perdoruesve shkojne ne faqe tjeter nese websiti juaj nuk hapet pas pak sekondave.
  • Permbajtja e websitit tuaj duhet te jete e dukshme dhe te lexohet ne menyre te lehte.
  • Duhet te kete permbajtje origjinale dhe te japi nje ndjenje besimi tek vizitoret.
  • Websiti juaj duhet te jete interaktiv.
  • Zgjedhja e gjuhes se websitit tuaj duhet zgjedhur siç duhet. Nese 99% e vizitoreve tuaj do jene shqiptar, skeni pse e beni websitin tuaj nje nje gjuhe tjeter jo-shqipe.
  • Duhet pergatituar duke patur parasysh grupin e njerezve qe ju i drejtoheni.
  • Duhet te jene bere rregullimet e SEO per motoret e kerkimit ashtu sic duhet.
  • Ju duhet nej host i mire. Une perdor Hawk-Host per rreth 10 vjet , jua sygjeroj dhe juve :)
2 Comments

Leave a Reply

| Electrical Services Hertfordshire