4 ide te thjeshta se si te krijojme nje website per Marketing Online

Website per Marketing Online
Website per Marketing Online

Qellimi kryesor i nje faqeje interneti qe perdoret per marketing online eshte te krijoje nje lidhje midis konsumatorit dhe prodhuesit. Normalisht materialet qe perdoren per komunikim eshte teksti, foto, video dhe grafika te ndryshme. Por kjo asnjehere nuk eshte e mjaftueshme, gjithmone ka vend per zhvillim te asaj qe po beni. Duke ndjekur rrugen e duhur ju mund ta rrisni vizualitetin e websitit tuaj dhe besimin e konsumatorit per ju ne nje menyrre efikase. Meposhte do gjeni 4 pika kryesore qe mund te sherbejne si guide per te krijuaj websitin e endrrave per produktin tuaj.

Nese nuk jeni profesioniste ne kete fushe atehere mund te kontrolloni Sherbimet tona per te mare ndihme nga profesioniste.

  1. Qellimi i Websitit: Ne fillim pa filluar punen per te krijuar faqen per produktin tuaj vendosni se kush eshte qellimi i ketij produkti. Permbajtja e tekstit, grafiket e ndryshem, fotot ose videot duhet te plotesojne qellimin e tyre primar, marketingun e produktit qe ju ofroni. Te gjitha elementet qe gjenden ne ate faqe interneti duhet ta prezantojne produktin ne menyren me te denje.
  2. Vendosja dhe rregullimi i elementeve: Bejeni kete faqe sa me te rehatshme per ta lexuar dhe per ta kuptuar. Mos perdorni grafika qe dalin jashte temes se produktit qe ju ofroni. Madhesine e shkrimit qe perdoreni mos e zvogeloni ose zmadhoni ne ate menyre qe ti beje vizitoret te lexojne jo-rehatshem. Cdo grafik, video dhe teks te jete i rehatshem per syrin e njeriut.
  3. Theksonivendet me rendesi: Nese doni te terhiqni vemendjen e vizitorit ne pika te caktuara atehere i theksoni ato pika. Per ti theksuar keto mund te perdorni tags H1 H2 H3 ose mund te perdorni nje ngjyre te ndryshme nga ngjyra normale e tekstit ne permbajtje. Nje menyre tjeter per te terhequr me shume vemendje eshte perdorimi i fotove te ndryshme, por pa e ekzagjeruar.
  4. Lehtesim ne navigacion: Nje nga gjerat me kryesore ne nje faqe interneti eshte menuja e navigimit. Ju duhet te jeni te sigurte qe vizitori fale kesaj menuje mund te gjeje fare lehte ate qe ai po kerkon. Nese navigimi ne faqen tuaj nga nje vend ne tjetrin do jete i ngaterruar atehere vizitori shume shpejt mund te heqi dore dhe mund te dale nga faqja. Gjithashtu perdorimi i menuse se navigimin ne krye  te faqes keshillohet me shume se sa perdorimi ne ane te faqes ose ne fund.

Keto ishin 4 pika kyçe per te krijuaj nje faqe interneti te denje per websitin tuaj. Nese ju keni dicka per te shtuar do isha i lutur te komentonit.

One Comment

Leave a Reply

| Electrical Services Hertfordshire