Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/bonitechnology/public_html/armandoboni.com/wp-content/plugins/wp-auto-affiliate-links/aal_engine.php on line 230

Ne jemi këtu për të krijuar prezencën tuaj online në një mënyre efikase, të shpejte dhe me kosto minimale. Shërbimi jone për Web Design (Ndertim faqe Interneti) perfshin edhe domain+hosting, sipas dëshirës së klientit. Për më tepër rreth shërbimit te Web Design kliko këtu.

 

E-commerce ose siç dihet ndryshe edhe dyqan online bën të mundur promovimin dhe marketingun e produkteve dhe shërbimeve të institucioneve, kompanive dhe organizatave të të gjitha madhësive në internet. Falë E-Commerce, me nje buxhet fare të vogel  ju mund të arrini me miliona përdorues të internetit të cilet përbëjnë fuqine blerëse të produkteve ose shërbimeve tuaja. Për më tepër rreth shërbimit te E-Commerce .