Postimet e fundit

Investoni me Cointellect – CloudMining

Cointellect eshte nje kompani qe ofron cloud mining per te gjithe investoret profesioniste dhe amatore ne fushen e virtual coins. Per te fituar me Cointellect nuk keni nevoje per kompjutera te fuqishem per te minuar por thjeshte duke mare nje ... Lexo me shume

8 Rregullat e arta per SEO Backlinks

1. Perdorni fjale kyçe te ndryshem Nje nga rregullat kryesor kur krijoni backlinks per faqen tuaj eshte te perdorni nje variete te gjere per keywords qe do i shtoni backlink. Ju mund te perdorni sinonime ose shkurtime te fjales ... Lexo me shume

Perse W3C eshte i rendesishem?

Qellimi i krijimit te nje website eshte ti ofroj vizitoreve te saj informacione rreth asaj qe ju publikoni ne faqen tuaj. World Wide Web Consortium (W3C) eshte nje consortium nderkombetar i cili vendos standarted e web’it per kodimin ne ... Lexo me shume