Si te fitojme baclink ne menyre te lehte

backlinks te lehte me kualitet te larte

Ata qe merren me website e kuptojne  qe backlink per nje website eshte vitamina e saj, jo nje gje e domosdoshme por kur perdoret atehere faqja juaj do jete me e forte dhe per rrjedhoje do jete me lart ne renditjen ne google (SERP ).

Atehere si do i gjejme ne keto backlinks? Shume prej jush bejne komente ne blogje te tjera qofshin shqiptare apo te huaj dhe prej atje merrni nje shume te konsiderueshme backlink. Une sot do ju shpjegoj nje menyre se si te gjeni backlinks ne nje menyre te lehte, mjafton vetem nje ”think out of box”  dhe voilaaaa :) .

Sot po rrija e po merresha me nje nga 50 websitet e mia qe kam shpjeguar tek Si mund te fitoni deri ne 5000$ ne muaj me Adsense dhe vura re nje koment SPAM, dhe thjesht per hobi konrollova baclinks te ketij websiti tek rapidsitecheck.com dhe ky personi me doli me me shume se 60.000 baclinks. Jo pak per nje website qe kishte rreth 4 muaj online.

Vura re se shumica e faqeve ku ky personi kishte komentuar ishin website qe i kishin komentet autoaproved dhe shumica e ketyre komenteve ishte dofollow ( qe do te thote qe kur spiders vizitojne ate website vijne edhe tek websiti yt dhe keshtu te rritet pak me shume vlera ne google, sidomos per ate keyword qe keni perdorur.

  • Ky personi ketu ka blog pr4 dhe ka rreth 71.000 baclinks :)
  • Ky personi ketu ka rreth 118.000 backlinks :o
  • Ky personi ketu ka vetem 62.000 ( ahh sikur te kisha dhe une aq )

PS. Nuk ju keshilloj te beni SPAM automatik, ky artikull i shkurter ka per qellim edukimin dhe jo nxitjen per SPAM.

Ju lutem shprehni mendimet tuaja ne komente :)

5 Comments

Leave a Reply

| Electrical Services Hertfordshire