Fillimi i shkolles

Fillimi i shkolles
Fillimi i shkolles

Gjate veres kam qene shume i zene me pune dhe projekte, dhe ky eshte shkaku i vetem qe skam patur shume kohe per te shkruajtur ketu ne blogun tim personal. Por besoj qe ne ditet ne vazhdim do jem me i rregullt dhe do mundohem te shkruaj me shume.

Javen qe shkoi filloi viti i ri mesimor ( Hacettepe UniversityInformation Managment ) dhe me e mira kete jave ishte qe pata rastin te njihesha me shume nxenes te rinj, te krijoj shoqeri te re qe pas 4 vitesh keto do kthehen ne miqesi te forta.

Kete vit do kishim nje program te ngjeshur ne lendet qe ka te beje me database dhe content management (ajo qe me intereson me shume). Do mesonim Acess (SQL Server) Mysql, Oracle dhe ECM (enterprise content management). Me shume jam entuziast per Oracle sepse gjithmone e kam pasur ne mendje se kur do vinte ajo dite qe do e mesonim dhe ate. Hajde tja fillojme me kembe te mbare per kete vit  :)

Update 2014:  E morrem dhe ne dipllomen :)

Leave a Reply

| Electrical Services Hertfordshire