Metropol Publications

 

metropol publications
metropol publications

Metropol Publications eshte nje punim i bere me Prestashop . Nje dyqan multifunksional per te shitur librat e publikuar nga Metropol. Jane bere modifikime te shumta ne template dhe modules.

Punimet: Web Design Template +  Shkrim i nje moduli per pagesa me karte krediti + Modifikime ne sistem + SEO.

Pasi u be re-modelimi i faqes dhe punim ne seo shitjet e librave u rriten ne me shume se 800% !

Online Demo Ketu

Sending
User Review
0 (0 votes)

Leave a Reply

| Electrical Services Hertfordshire