Deprecated: Required parameter $url follows optional parameter $slug in /home/bonitechnology/public_html/armandoboni.com/wp-content/plugins/simple-link-cloaker/inc/class-wpsc-db.php on line 34

Deprecated: Required parameter $url follows optional parameter $slug in /home/bonitechnology/public_html/armandoboni.com/wp-content/plugins/simple-link-cloaker/inc/class-wpsc-db.php on line 59

Deprecated: Required parameter $length follows optional parameter $after in /home/bonitechnology/public_html/armandoboni.com/wp-content/themes/point/functions.php on line 468
Metropol Dershaneleri | Dinamike | Armando Boni | Web Design - PHP - SEO - Adsense - Faqe Interneti

Metropol Dershaneleri

 

Metropol YOS SAT Turkish for Foreigners Preparation Courses Official Web Site

Metropol Dershaneleri eshte nje nga web faqet kryesore te Firmes ku kam punuar per 4 vjet. Eshte bere nje punim i plote. Si Frymezim eshte perdorur Mazaya dhe eshte bere modifikim sipas maksimal, sipas deshirave te firmes.

Punime: Shkrim me PHP+JavaScript te featured category pa perdorur plugins. Modifikim komplet per te arritur kerkesat e firmes. Punime ne SEO dhe optimizim ne kod.

SEO:  Eshte punuar mbi SEO ne faqe dhe jashte faqes dhe ne fjalen kyce te saj YÖS renditet e ne faqen e pare ne google, ku ka parakaluar edhe faqet universitare me .edu (google i jep rendesi te madhe domaineve me .edu ) gje e cila e ka rritur biznesin e tyre kete vit me 200% me shume rregjistrime studentesh ne kurset e tyre! klikoni mbi foto per ta zmadhuar.

Online Demo Ketu

Leave a Reply

| Electrical Services Hertfordshire

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bonitechnology/public_html/armandoboni.com/wp-includes/functions.php on line 5279