Te fundit

ja na iku dhe Webday 2010 Tirana :)

Ne takimin e vjetshem te Webday nuk kisha mundesi te shkoja por kete vit jam ne shqiperi dhe kisha rastin me te mire per te marre pjese ne kete takim me webmasterat shqiptar :) . Organizimi me pelqeu, duke marre parasysh shume faktore te...
Vazhdo leximin
Deutsche Deko